Hillie beleeft een onvergetelijke vaartocht met Weekjevaren.nl

Weekje 3

Geplaatst:

02-12-2017

Eindelijk was het zover, ik had er lang naar uitgekeken, maar eindelijk kon ik op zaterdag een weekje varen met de Koh-i-Noor.

 

De eerste stappen aan boord waren goed. Op het voordek stond een allerliefst klein hondje die mij vriendelijk begroette. Siggy heette het hondje en was de rest van de week altijd in de buurt. Ook de bemanning (Ben en Henriëtte) lieten blijken dat ze blij waren met mijn komst. Na de kennismaking met de andere gasten en een heerlijke lunch gingen om 13.00 uur de trossen los. Wij hebben die week de leukste plaatsen bezocht. De eerste dag meerden wij af in Burgum, de dag erop voeren wij naar Earnewâld met zijn vele ooievaarsnesten en de prachtige Prinsenhof. Hier hebben wij op het terras gezeten om te genieten van de vele boten die voorbij kwamen. Ook bezochten we deze week Grou, Woudsend en Blokzijl. In Blokzijl hebben wij heerlijk gegeten op het terras bij de sluis. Na Blokzijl zijn we naar Zwartsluis gevaren. De laatste dag gingen we van boord in Hattem waar de taxi klaarstond.

Ik vond deze vakantie onvergetelijk omdat alles wat vooraf was beloofd uitkwam. Heerlijk eten, vrijheid om te gaan en te staan waar we wilden, opstaan en naar bed gaan op de tijd die wij bepaalden. Over de route en de te bezoeken plaatsen werd met ons overlegd.

De vakantie is mij zo goed bevallen dat ik direct boekte voor de kerstreis. Ook dit jaar ben ik in augustus weer van de partij op de Koh-i-Noor.

 

Met vakantiegroet,

Hillie

Meer informatie WaterKant Vaar- en Busvakanties

Ook uw reisverhaal delen? Mail info@aangepastevakantiegids.nl of bel 0475-463465