locatie Vinda Media Maasbracht

Maak kennis met het team van Aangepaste Vakantie Gids

Onze missie? Voor iedereen een onbezorgde vakantie!

Aangepaste Vakantie gids helpt mensen met een lichamelijke beperking, verstandelijke beperking en chronisch zieken én hun partner, familie en gezin met het vinden van een onvergetelijke onbezorgde vakantie. Op dit platform vind je ruim 200 vakanties in binnen- en buitenland. Met handige filters selecteer je onder andere je reisbestemming, de aanpassingen die je nodig hebt én jouw zorgvraag op vakantie. We brengen je kosteloos in contact met de aanbieders die jouw vakantiedroom laten uitkomen. Daarnaast delen we verhalen en avonturen van reizigers die al op vakantie zijn geweest.


Samen met de aanbieders zijn wij toegewijd om duidelijke en eerlijke informatie te geven over toegankelijke reizen. Wij zijn gelukkig * als we de blije en stralende gezichten zien van de mensen die via ons platform een onvergetelijke vakantie hebben beleefd!

Stap over grenzen met Aangepaste Vakantie Gids!

Ons team

Fons van Dosselaar Aangepaste Vakantie Gids

Fons

Oprichter en online marketing

Jacqueline van Dosselaar Aangepaste Vakantie Gids

Jacqueline

Social media en administratie

Truus Cuijpers Aangepaste Vakantie Gids

Truus

Selectie & service aanbieders

Robin

Development, SEO & UX design

Sjors

Content, SEO en kwaliteitscontrole

*Geluk = Betekenis + Flow + Plezier

Volgens ons is geluk een combinatie van drie niveaus. Wij ervaren geluk als we dingen doen die voor ons maximale betekenis hebben, waarbij we ook van waarde kunnen zijn voor iemand anders. Doen we dit op een manier waarbij we helemaal in onze natuurlijke flow komen en al onze kwaliteiten volledig tot zijn recht komen én we er ook nog eens plezier aan beleven, dan ervaren we ultiem geluk!

Onze diensten

Presentatie vakantiereis voor mensen met een beperking

Vakantie-zoeker

Kies uit meer dan 200 aangepaste vakanties. Je hebt rechtstreeks contact met de aanbieder. Je betaalt géén bemiddelingskosten.

Aangepaste vakantiebungalow

Vakantie-updates

Als abonnee ontvang je regelmatig vakantie updates van de nieuwste aangepaste vakanties in binnen- en buitenland.

Alternatief voor de Blauwe Gids

Gids aangepaste vakanties

Overzichtelijke digitale snelgids (Pdf) met aangepaste vakantie woningen, zorgreizen, rolstoelvakanties, senioren reizen en vakantietips.

Blije en stralende gezichten 😃

Dit is een campingvakantie op een fantastische plek! Gevonden via Aangepaste Vakantie Gids."
De mama van Anna en blogger van de wereld van Anna Sophie
Stephanie van Witzenburg, de mama van Anna Sophie
"Bij vakantiepark L'Accolade in Frankrijk voelt ons gezin zich helemaal happy."
Op gezinsvakantie in Frankrijk met kinderen met een beperking? Vakantiepark L’Accolade is gespecialiseerd in de ontvangst van kinderen en volwassenen met een lichamelijke en meervoudige beperking.
Marleen Bron en Jeroen Baten met vijf kinderen
“Onze eerste vakantie in de Kindervallei van Ronald McDonald was een verademing."
Door een beperking kan het lastig zijn om ontspannen op vakantie te gaan. Echter, de Kindervallei in Valkenburg is  geschikt voor vakantiegangers met een beperking en is van alle gemakken voorzien!
Liesbeth en Hans en zoon Tim
Het logo heeft de vorm van een marker. Dit beeld geeft op een kaart de positie van een reisbestemming aan. Daarnaast heeft het logo de vorm van een luchtballon. Deze staat symbool voor vrijheid en een zorgeloze vakantie zonder hindernissen. De letters A en V staan voor Aangepaste Vakantie. De toevoeging "Gids' verwijst naar de ballonvaarder die vanuit de lucht een overview geeft van aangepaste vakanties. Bovendien refereert "gids' aan de digitale Aangepaste Vakantie Gids (Pdf). Er is gekozen voor frisse, vrolijke en zonnige kleuren die het vakantiegevoel versterken.