Tourisme & Handicap keurmerk houder Camping Parc de la Brenne

Tourisme & Handicap keurmerk Frankrijk

Het keurmerk Tourisme & Handicap garandeert de verstrekking van betrouwbare informatie met betrekking tot de toegankelijkheid van toeristische attracties en bedrijven voor andersvaliden in Frankrijk. Hierin wordt rekening gehouden met slechthorenden, slecht zienden, lichamelijk gehandicapten en verstandelijk gehandicapten. Aan de bijbehorende iconen van de doelgroepen kun je herkennen aan welke eisen een toeristische plaats of bedrijf voldoet. Dit label is een nationaal label en ontstond in 2003 uit een samenwerking tussen het Franse ministerie van Toerisme, beroepsorganisaties in de toerismebranche, lokale overheden en belangenorganisaties voor mensen met een beperking. 'Tourisme & Handicap' is gericht op toeristische activiteiten in de volgende 5 categorieën:

 • Logies
 • Informatievoorziening
 • Recreatie
 • Horeca
 • Bezienswaardigheden

  Dit keurmerk garandeert uniforme, kwalitatief goede voorzieningen overal in Frankrijk en kan rekenen op een brede steun van degenen die het label uitdragen.
  Het keurmerk Tourisme & Handicap garandeert de verstrekking van betrouwbare informatie met betrekking tot de toegankelijkheid van toeristische attracties en bedrijven voor andersvaliden in Frankrijk.
  Vakanties met het Tourisme & Handicap keurmerk vind je hier.

Naar de website van dit Franse keurmerk >>>

Reactie plaatsen