VvKR-aangesloten Reisburo Vakantie & Zorg

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) is een vereniging waarbij 419 (kleinschalige) reisorganisaties zijn aangesloten die pakketreizen aanbieden en beschikken over een reisgarantieregeling zoals STO-Garant, GGTO, VZR Garant of SGR. Dit betekent dat je verzekerd bent wanneer de reisorganisatie waarbij jij je reis hebt geboekt failliet gaat. Je krijgt dan je vooruitbetaalde reisgelden terug. Daarnaast hebben alle aangesloten reisspecialisten die pakketreizen aanbieden een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties/touroperators. Mocht plotseling iets tijdens de reis gebeuren, dekt deze aansprakelijkheidsverzekering schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade. Dus als je boekt bij één van de leden van de VvKR kun je met een gerust gevoel op reis!

Over het algemeen reis je in kleine groepen of zelfs alleen als je boekt bij een reisspecialist aangesloten bij de VvKR en overnacht je vaak in authentieke accommodaties op bijzondere locaties. Ook zijn aangesloten reisorganisaties uniek door hun betrokkenheid en expertise. Op deze manier vertegenwoordigd VvKR een rijk geschakeerd aanbod vertrouwde en bekende reismerken op vele bestemmingen!

Daarnaast wil de VvKR een kennis- en inspiratieplatform zijn voor haar leden en helpen hun leden daarom met verdere ontwikkeling op het gebied van kennis en inspiratie. Dit doet de VvKR door middel van het organiseren van kennisbijeenkomsten, workshops en netwerkontmoetingen. 

De VvKR is een vereniging waarbij 419 (kleinschalige) reisorganisaties zijn aangesloten die pakketreizen aanbieden en beschikken over een reisgarantieregeling en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.


Vakanties van reisspecialisten aangesloten bij de VvKR vind je hier.

Naar de website van deze vereniging >>>

Reactie plaatsen