Rolstoeltoegankelijke vakantiewoningen in Hilvarenbeek!
Vakantiewoningen
Vakantiewoningen
01/08/2021
1 min
0

Rolstoelvriendelijke vakantiewoningen in Hilvarenbeek!

01/08/2021
1 min
0

In 2017 werden René en Gaby voor de eerste keer benaderd door voetbalvereniging UNA uit Veldhoven. Zij organiseerden een sponsorweekend, waarbij ze in samenwerking met Spieren voor Spieren een gezin een weekendje weg wilde geven. En je raadt het al… De vraag of René en Gaby hieraan mee wilden werken, was voor de twee niet meer dan vanzelfsprekend. Natuurlijk!

Aangepaste vakantiewoningen Klein Beek

Sinds 2005 zijn René en Gaby trotse eigenaren van twee aangepaste vakantiewoningen, in het mooie, Brabantse Hilvarenbeek. Inmiddels zijn er op deze manier al twee gezinnen een weekendje te Klein Beek geweest, mét een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Een van de twee gezinnen, wil haar ervaring maar al te graag delen;

Uit eigen ervaring

“Als ik zeg ‘een last-minute’, dan omvat dat niet genoeg hoe ‘last-minute’ het eigenlijk was. Op vrijdag 2 november vertrokken we naar Klein Beek, waar we hartelijk werden ontvangen door René en Gaby. Ze hielpen zelfs mee onze bus uit te laden, zodat Cody ook eruit kon. In het appartement kregen we een kleine rondleiding. De grote ruimtes vielen onmiddellijk op. De woonkamer, slaapkamer en badkamer waren hierdoor zeer rolstoeltoegankelijk.

Toegankelijk

Na een goede nachtrust met zijn allen hebben we tijdens het ontbijt heerlijk naar buiten gekeken. Ook daar viel de toegankelijkheid op. Aangelegde paadjes en diverse plekken om een tuin-set neer te zetten. In het appartement lag een map met diverse uitjes, shops en eetgelegenheden waar iemand in een rolstoel wel, moeilijk of geen toegang had. Heel handig als je niet uit de omgeving komt.

Klein Beek(se Bergen)

Na het ontbijt zijn naar we naar de Beekse Bergen gegaan, waar onze toegangskaartjes al klaar lagen. Het was heerlijk weer we hebben met onze eigen bus de safari gereden en daarna nog door het park gewandeld. Na een dag Beekse Bergen zijn we ’s avonds huiswaarts gegaan.

Voor herhaling vatbaar

Het was een topweekend, wat ons is aangeboden en we gaan zeker nog een keer terug om de verdere omgeving te verkennen. Natuurlijk logeren we dan weer bij René en Gaby!

Bekijk Klein Beek

Ook uw reisverhaal delen? Mail info@aangepastevakantiegids.nl of bel 0475-463465

Reacties
Categorieën