Verzorgd op vakantie in Duits hotel als mindervalide
Zorghotels
Zorghotels
03/05/2021
0 min
0

Mindervalide en op vakantie in zorghotel in Duitsland!

03/05/2021
0 min
0

Hoewel we ervan uitgingen nooit meer met vakantie te gaan, kwamen we via internet op het idee om een vakantie in het GesundheitsHotel Das Bad Peterstal in het Zwarte Woud te proberen. Zo gezegd zo gedaan(!) en nu kijken we met veel plezier terug op ons verblijf aldaar. Verblijf in het zorghotel Das Bad Peterstal in Duitsland - waar rekening wordt gehouden met mindervaliden gasten - is beslist een aanrader.

De verzorging in het hotel met verrassend grote kamers en badkamers is uitstekend. Zowel het uitgebreide ontbijt als het diner zijn meer dan goed en op de verschillende terrassen is volop gelegenheid om van de buitenlucht te genieten. Aan de achterzijde van het hotel ligt een prachtige tuin waar het ook goed toeven is.

Er is de mogelijkheid om verzorging af te spreken terwijl er, indien nodig, verpleegkundige hulp bereikbaar is. Verder kunt u zowel fysiotherapie, massage of een geneeskrachtige bad reserveren. Ook aan ontspanning van de gasten is gedacht en is er af en toe een uitje gepland. Al met al een echte vakantie in dit Duitse zorghotel!

GesundheitsHotel Das Bad Peterstal in Duitsland is een volledig gerenoveerd hotel aangepast voor mindervaliden. Alle 12 appartementen en 12 tweepersoons- en 11 eenpersoonskamers, inclusief de badkamers, zijn volledig rolstoelvriendelijk ingericht!

Harry en Riet Beuker (links op de foto)

Bekijk GesundheitsHotel Das Bad Peterstal

Ook uw reisverhaal delen? Mail info@aangepastevakantiegids.nl of bel 0475-463465

Reacties
Categorieën