Uniek hotel met zorgfaciliteiten aan de Belgische kust!
Rolstoelvriendelijke hotels
Rolstoelvriendelijke hotels
11/27/2020
1 min
0

Uniek zorghotel aan de Belgische kust!

11/27/2020
1 min
0

Sinds de opstart in 2013 wijzigde Middelpunt qua werking en faciliteiten en evolueerde zo van vakantieverblijf naar zorghotel. Hiervoor kreeg Middelpunt recent de officiële 3-sterren superior erkenning- dit als enige in de sector van sociale tewerkstelling in West-Vlaanderen!

Wie, wat hoe, waar

Hotel Middelpunt, gelegen te Middelkerke aan de Belgische kust, kende de laatste 5 jaren een grote evolutie; tal van nieuwe personeelsleden kwamen het team versterken, nieuwe samenwerkingsverbanden in binnen- en buitenland zijn ontstaan waardoor Middelpunt ook op internationale schaal op de kaart kon gezet worden.

Middelpunt beschikt over tal van troeven; het bevindt zich op wandelafstand van het strand en centrum van Middelkerke en is ideaal als uitvalsbasis voor uitstappen naar andere kuststeden, want perfect bereikbaar met de kusttram en dicht bij de rolstoeltoegankelijke tramhalte. Daarnaast is het zorghotel gelegen in de driehoek Oostende-Brugge-Ieper, in de nabijheid van Airport Oostende.

Wat maakt dit zorghotel nu zo uniek?

De combinatie van hotel- en zorgfaciliteiten; dagelijks gepoetste kamers, keuze tussen kamer met ontbijt, half pension en vol pension, een 24/7 beschikbare receptie en daarnaast ook volledige rolstoeltoegankelijkheid, tal van hulpmiddelen en de mogelijkheid tot verpleegkundige verzorging en voortzetting van kiné-behandeling. Middelpunt voorziet graag iedereen van een verblijf op maat. Zowel gasten met als zonder zorgvraag kunnen er terecht.

Zorghotel van alle gemakken voorzien

In Middelpunt kan men genieten van de lokale keuken, steeds bereid met dagverse producten. Voor gasten met dieetwensen voorziet het keukenteam graag in een aangepaste maaltijd. In geval van daguitstappen kan er een picknick besteld worden.

Alle 44 kamers zijn rolstoeltoegankelijk en bieden een mix van comfort en modern design met hoog-laagbedden, eigen inloopdouche en toilet. Daarnaast beschikt Middelpunt over wellness-faciliteiten zoals een infraroodsauna en een parkerbad. In de lounge-ruimtes met bibliotheek en tv met groot scherm kunnen de gasten heerlijk tot rust komen.

Sportievelingen kunnen een (rolstoel)huurfiets reserveren en zo het omliggende kust- en polderlandschap verkennen. Tijdens de zomermaanden kan men gebruik maken van de strandcabine, die zich aan een stuk toegankelijk strand op wandelafstand van het hotel bevindt. Wie wil pootjebaden kan een van de strandrolstoelen reserveren. Daarnaast heeft elke gast van Middelpunt recht op 1 gratis zwembeurt in het gemeentelijk zwembad van Middelkerke (met tillift).  Verder kan er ook beroep gedaan worden op een schoonheidsspecialiste (op afspraak).

Ideaal om te genieten van een ontspannen verblijf aan zee dus!

Bekijk Hotel Middelpunt

Ook uw reisverhaal delen? Mail info@aangepastevakantiegids.nl of bel 0475-463465

Reacties
Categorieën