Een onvergetelijke vakantie op een volledig aangepaste recreatieboerderij!
Groepsaccommodaties
Groepsaccommodaties
01/22/2021
1 min
0

Vakantie in een complete aangepaste bungalow

01/22/2021
1 min
0

Door mijn beperkingen was het niet meer mogelijk op vakantie te gaan zoals we voorheen deden. Ik ging op internet op zoek naar vakantie mogelijkheden waar ik ook Thuiszorg kon krijgen en allerlei aanpassingen in de woningen aanwezig waren. Ik kan nog steeds niet bedenken hoe ik opeens bij de website van “de Reekamp” terecht kwam.

Enfin, het is niet belangrijk hoe, maar dát ik er op terecht kwam!

Wie zijn we?

Even onszelf voorstellen, wij (Lucas en Ria) zijn beide AOW'ers en Ria heeft vele jaren PPMS en zit in een elektrische rolstoel. Lucas is haar mantelzorger.

De Reekamp

Een aangepaste vakantie bungalow tegen de bosrand aan, en dan de nodige aanpassingen erin was precies wat ik nodig heb. En voor ons beide was belangrijk de prachtige omgeving en leuke dorpen en stadjes. Wat wil je dan nog meer...?

In de Gelderse Achterhoek ligt recreatieboerderij De Reekamp. De Reekamp biedt een volledig aangepaste  bungalow of groepsaccommodatie aan, speciaal voor mindervaliden. Heerlijk om tot rust te komen!


Aangepast op vakantie

Dus we hebben geboekt, geregeld dat er Thuiszorg kwam. Onze eigen gehandicaptenbus bracht ons vol verwachting naar “de Reekamp”. Bij de ingang van het pad dat naar de huisjes leidt staat een bord waarop ons oog direct viel (zie foto): “Aangepast op vakantie”.

Warm onthaal

We werden hartelijk verwelkomt met hondengeblaf en door onze gastvrouw Dineke. We kregen een rondleiding in de bungalow, waar de bedden al waren opgemaakt en een heerlijk pannetje verse eigengemaakte soep klaarstond. Ook de gastheer Henk kwam kennismaken en had direct een babbel met Lucas, over hun beide technische achtergrond en niet over mij... We hebben tips gekregen over de omgeving, restaurants etc.

Vakantiegevoel

Ze proberen je ondanks je dagelijkse beslommeringen rond je beperkingen een vakantiegevoel te geven en daar draagt de omgeving ook volkomen aan bij! De aangepaste vakantie bungalow heeft in principe alles, is er iets wat je mist dan is dat bespreekbaar met de eigenaren. Als er iets is staan de eigenaren voor je klaar, en het is zeer de moeite waard om de Achterhoek te ontdekken.

Dit smaakt naar meer

We hebben er geen spijt van gehad. Na onze eerste vakantie kwam er in de volgende twee jaren een vervolg. Ook dit jaar als het van mijn gezondheid kan, gaan we weer. Mocht je besluiten om naar “de Reekamp” te gaan en zelf te ervaren hoe rustgevend het is om daar te verblijven, dan wensen wij jou er een mooie tijd toe!

Lucas en Ria

Bekijk Recreatie boerderij De Reekamp

Ook uw reisverhaal delen? Mail info@aangepastevakantiegids.nl of bel 0475-463465

Reacties
Categorieën